test

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Αυτά είναι τα καλύτερα ανερχόμενα νησιά της χώρας μας!

Για να ξερεις που (θα) πηγαινεις! Αυτα ειναι τα καλυτερα ανερχομενα νησια της χωρας μας! (PHOTOS)
Σημείωσέ τα στην ταξιδιωτική σου ατζέντα!
- Ευλογημένη με το μεγαλείο της φύσης, παραδομένη στην αγκαλιά του βορείου Αιγαίου, προικισμένη με γραφικά χωριά -ορεινά και παραθαλάσσια- απερίγραπτης ομορφιάς και πλούσια σε αρχαιολογικά μνημεία, η Θάσος κερδίζει επάξια μια θέση στην ταξιδιωτική σου ατζέντα. Με 5* ξενοδοχεία και υπηρεσίες που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, με νυχτερινή ζωή που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα φημισμένα νησιά για το nightlife τους, με πλήρως οργανωμένες παραλίες και beach bars και αξιόλογες προτάσεις φαγητού, αποτελεί τον επόμενο καλοκαιρινό προορισμό σου.
Θάσος... μαγική! Σας προτείνουμε τα 15 καλύτερα σημεία του νησιού! (PHOTOS)
- Χωρίς να απαρνείται το θρησκευτικό ενδιαφέρον που ανέκαθεν μαγνήτιζε τον κόσμο, η Πάτμος κερδίζει ολοένα και περισσότερο το στοίχημα και «φιγουράρει» στην κορυφή των προτιμήσεων των διεθνών jet setters και όχι μόνο. Η ολόλευκη Χώρα με τη θρυλική μονή του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου, το Σπήλαιο της Αποκάλυψης, τα γραφικά χωριά και οι παραδεισένιες ακτές (Γροίκος, Λάμπη κ.ά.) σε συνδυασμό με τη μυσταγωγική αύρα που πλανάται στην ατμόσφαιρα του νησιού είναι κάποιοι από τους λόγους που και αυτό το καλοκαίρι μας κάνουν να ψηφίσουμε Πάτμο!

- Κάτι γίνεται με την Κίμωλο τα τελευταία χρόνια! Συζητιέται πολύ και ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο προς την κορυφή των επιλογών μας. Να φταίνε οι γευστικές προτάσεις των παραδοσιακών ταβερνών και καφενείων, ή το φυσικό περιβάλλον, οι ήσυχες και καταγάλανες παραλίες (ανάμεσά τους ξεχωρίζουν τα Πράσα, η Αλυκή, η Μπονάτσα, το Καλαμίτσι και τα Μοναστήρια) -οι περισσότερες μη οργανωμένες-, η απλόχερη φιλοξενία των ντόπιων; Όποια κι αν είναι η απάντηση το αποτέλεσμα δεν αλλάζει: θα είναι για πάντα η Κίμωλός μας!

- Η Τήνος αναδύεται από τη σκιά των φημισμένων κυκλαδίτικων προορισμών και κυριαρχεί στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών ολοένα και περισσότερο. Καλλιτέχνες, road tripers και ταξιδιώτες με το ζιζάνιο του εξερευνητή την επισκέπτονται καταρρίπτοντας τον μέχρι πρότινος μύθο που την ήθελε προορισμό αποκλειστικά θρησκευτικού ενδιαφέροντος.
ΤΗΝΟΣ: Ένα... θαύμα στο Αιγαίο! (PHOTOS)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...